01 januari 2011

GOTT NYTT ÅR 2011

Plats: Addis Abeba till Awassa där vi campar vid EHBC:s gästhus

Körda km: 270 km
Totalt körda km: 17790
Temperatur: 24 C

Så har vi återigen lämnat Addis efter två veckor. Det har varit bra veckor sedan vi kom tillbaka och nu känns det som vi hunnit med det vi önskat. Det är bra att vara på väg även om det känns i hjärtat att lämna alla vänner. Fantastiskt vilket privilegium att få ha så många vänner och få så mycket kärlek! Vi kommer säkert tillbaka!! Men inte nu med en gång hoppas vi….
Det regnade när vi lämnade Addis och har varit mulet hela vägen mer eller mindre. När vi närmade oss Awassa så började det regna ordentligt och det regnar fortfarande men är ca 23 grader varmt, så vi klagar absolut inte.

Vi kommer att stanna här två nätter innan vi åker vidare mot Mojale och Kenya gränsen. Där ska vi träffa Annemieke och Hans från Holland som vi ska ha sällskap med ett tag. Vi träffades i Addis för ca en vecka sen över en Coca-Cola och bestämde att resa tillsammans i alla fall ner genom Kenya.
Nyårsaftonskvällen tillbringade vi hemma hos Salomon och Maria tillsammans med flera andra. Vi grillade i trädgården och hade en trevlig kväll och ett gott slut på året!
Vi vill önska er alla ett GOTT NYTT 2011! Och hoppas ni vill fortsätta att läsa vår blog. Vi hoppas vi ska bättre kunna uppdatera sidan och lägga in bilder framöver. Så håll ögonen öppna !!

Inga kommentarer: