01 april 2011

KAN DETTA VARA MÖJLIGT?!?!?

RESEINFORMATION:
Från: Strandfontein till Citrusdal
GPS: S32 35.661 E019 00.640 Citrus creek campsite
Körda km: 192
Totalt körda km: 29 416
Höjd över havet: 153
Temperatur: 26

När vi lämnade Ghost Town i Namibia så visste i inte detta… vi visste att vi inte fick avvika från vägen och att vi inte fick ta med sten eller sand… men detta visste vi inte…
David har haft lite skönhetsvård för bilen och bland annat skiftat däck, alltså satt bakdäcken fram och vise versa. När han hade bytt plats för två av däcken och hade de sista två kvar så hör jag honom bakom bilen säga: men vad är detta? Och Kikko kom hit! Jag går dit och ser honom stå på alla fyra och stirra på ena bakdäcket…han pekar och säger: ”Vad är det här tror du?”. Ja, vad ska jag tro? I däckmönstret fastkilat sitter en lite glasbit… tror jag… men nä, kan det var det vi tror? Har det följt med från Ghost Town? Ja, det verkar inte bättre än så… något chockade tar vi låss den lilla stenen och gömmer den i vårt bankfack. Vår lycka är gjord om vi har rätt! Vissa dagar är onekligen bättre än andra… det är allt vi kan säga idag!







1 kommentar:

Kjell K sa...

Hej Kicko och David
Vilken fantastisk resa ni är ute på.Snart har ni nått 3000 mil och tillråga på allt en "glasbit" i däcket. Här har våren kommit de senaste dagarna. 1 april såg vi de första tussilagona och kanske åkte sista träningsturen på skidor. Jag har fått ihop 65 mil i vinter.
Idag blir det vedsågning och lite snickarvarkstad... Vi saknar er men allt verkar fungera bra i huset.
Kjell