09 augusti 2010

HOS VÄNNER I RIESEBERG

RESEINFORMATION
Idag: 368 km

Total distans: 2211 km
Plats: På gatan hos Detlev och Elke i Rieseberg
Temperatur: 24.5C


Det blev lång körning idag jämförelsevis tidigare dagar... men vi ville gärna fram till Rieseberg. Nu har vi sovit här i natt och regnet öser ner... ska åka vidare... får se om vi hittar solen igen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er! rapport från jobbet.... andra dagen efter semestern för Maj och mig, vi kollar hur det går för er på resan, här är allt som vanligt, apt möte idag... Mirja skriver... regn regn regn här just nu och har varit i nån dag. Kramar till er ifrån oss! Ha det gott så hörs vi igen snart!
Mimmi och Maj

Unknown sa...

Tog vi med oss solen när vi var i Tyskland??? Hoppas att ni hittar igen den bakom molnen nå´nstans.
Vi har kört Jonathans flyttlass nu (to-fr) och jag målar taket i hans rum, innan ny möblering sker. Rummet tömdes ju på möbler så det passade bra. Kram

Karin Forsén sa...

Holmsund calling! Det här är första gången jag kollar in var ni är på er resa och jag förstår att om jag hänger efter er ett år så kommer jag att bli sååå uppdaterad på geografi. Tack på förhand! Det verkar gå bara bra för er och det är skönt och gläder mig. Kanske kommer dagen då jag vinner på lotto och tar Eva med mig dit där ni är?!
Förresten. Jag kan meddela er att Sverige vann över Skottland i fotboll ikväll med 3-0. Visst är det sån information som ni vill ha:-)
Kramar tills vi nästa gång!!

Anonym sa...

hej, vad roligt att ni ar pa vag nu :) ser fram emot att traffa er i Sydafrika nasta ar!!
halsningar johanna

Lotta Boström sa...

Lotta i Enköping tittar in och ser var ni är på resan. Härligt att se att resan går bra. Här ska vi snart packa inför en veckas semester till Turkiet, vi flyger väl över er då?! Här hemma har vi haft mkt regn och framför allt massor av åska, vilket vi inte gillar. Jag ser med spänning fram emot att följa er på er resa, likaså Johan. Han hälsar och säger att han tycker ni är beundransvärda som gör en sån här resa, samtidigt så skulle han vilja vara med när ni åker runt i Afrika. Fortsatt lycka på resan, vi hörs snart igen. Kram från oss alla 5.