18 augusti 2010

HÄR BOR VI INATT...

...men på hotellets parkering... De har varit fantastiskt vänliga efter att vi åter letat oss fördärvade efter en  camping. Vi får surfa fritt och låna toalett!!! och vi har nu ocksa druckit en kall juice.
Vägen var bitvis vacker, körde över ett bergsmassiv och där kunde vi njuta av vyerna. För övrigt så har det varit mycket majs och solrosor även här och i längden så blir det lite tjatigt, ursäkta ni som är jordbrukare. Bulgarien blev lite av att bara köra. Vi tror att vägarna och vyerna är bättre i andra delar av landet. Vi har ju inte heller prioriterat Bulgarien vad gäller att se oss omkring. Vi kan konstatera att speciellt turistplanerat har det inte varit där vi åkt om man vill ha det.

Vid de olika gränsövergångarna Ungern, Rumänien, Bulgarien och Grekland har det gått relativt smidigt fast vi har fått visa pass överallt och i Rumänien ville de även se reg.bevis för bilen. Man kan ju tänka att dessa koller inte skulle finnas nu när vi ingår i EU.
KOLLA GÄRNA UNDER FLIKEN BILDER!

3 kommentarer:

Maily sa...

Hotellbuss med toa. Det är väl det ni har...

Maily sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kikko sa...

ja,, visst har vi tur! Sitter och surfar nu i bussen allt vad vi kan, men när jag skulle skypa var ingen där.... sov gott!