20 mars 2010

ATT RESA PÅ KARTAN KAN OXÅ VARA INTRESSANT...

Idag har vi rest lite på kartan och till och med det känns roligt i blasket idag....
Vi har lärt  oss att spara kartsidor från googleearth som vi kan plocka fram även om vi inte har nätkontakt. Det blir toppen att kunna spara kartbilder,  särskilt över stora städer där det är många gator och några fler invånare än  på Frösön
Första bilden visar en del av Cairo. Det "gröna tältet", längst till höger, är Camping Salma där vi troligtvis kommer att campa när vi gör storstan. Campingen ligger inte långt från pyramiderna  som ni ser till vänter i bild,  så vi har en given turistattraktion.


Det  här är Turkiet, Adana, inte långt från gränsen till Syrien. Som ni ser så finns det även här ett  "grönt tält" som visar på en bra camping.

Det är fantastiskt vilken information man kan få och hur många resenärer bidrar med sina "platser" och hjälper  andra resenärer. Toppen tycker vi!

Allt detta klickande, läsande och sparande tar tid, men idag, men en förkyld man, ja ni vet ni kvinnor, så är detta en bra sysselsättning...
Ps. vi har haft första intressenterna av att hyra vårt hus på besök idag.... vi får se vad som händer.  Frösön är populärt förstår vi, men det visste vi ju redan.
Ha en fin helg!

1 kommentar:

Anonym sa...

Fantastisk resa - hälsar vi i skogsgläntan