25 september 2009

"FÖRSÄKRINGSSKULL"

Hur ska man var försäkrad? Både vi och bilen? Hur ska man "Säkra" pengarnas plats och placering? Ja, fredagen gick jag Säkerhetens tecken Säga kan man. Vi fick goda tips och råd av Både Bank och Försäkringbolag, tips som vi nu ska jobba vidare med ...
Ett är ändå säkert Redan nu och det är Att vi lämnade efter oss Ett antal personer med ett litet uns av avundsjuka i SINA hjärtan Når de hörde resa om vår. Trodde Nästan Ett taggen Att vi skulle Ladda med oss Några extra resenärer ... Inte kanske Varit helt fel om det hade Varit de som "suttit" på pengarna! Men det slutade med Att de skulle gå hem läsa vår och blogg och Följa oss vägen iallafall den! De önskade oss Också lycka till och sa Att det är härligt med människor som vågar drömmar Förverkliga SINA! Vem vet, kanske vi Fått Hjälpa dem Att en dag Våga Göra Samma sak: Förverkliga synd drömmar!?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hur säkert kan det vara?

Kikko sa...

hur säkert som helst kan jag tro,vad det nu är som är säkert...

Unknown sa...

HEj, Vi kommer nog att ta en tilläggs försäkring för oss själva. Vi har kollat med Gouda för vår Afrika resa, dom har ganska bra pris och är stora. Lycka till med er planering :)