24 januari 2010

ENKEL KOKKONST / UTSÖKT GOTT OCH BILLIGT

Det här är vår koklåda som Har varit med sen Resan till Jemen på 70-talet. Passar utmärkt för potatis eller riskokning. Den är lätt Att använda och sparar gasol Eftersom du Int Behöver koka Mer än ca 4 minuter Innan du Sätter Grytan i lådan och låter den stå Där medans du kör vidare ... efter 2 till 3 timmar kan måltiden serveras. Det är bara Att göra i ordning tillbehören.
Allt handlar bara om lite framförhållning.
Ris och potatis kan aldrig misslyckas, det blir helt perfekt!




Vi använder en gryta från 70-talet i emalj!
Lådan är Isolerad med 3cm Cellplast Både i låda och lock och
Invändigt Klädd med kartong och pappersklisterremsor.
När lådan byggdes utgick vi ifrån grytans storlek.
Vår låda är: 25 x 28 x 20

Travar ålder och slitage har lådan Halit alla Desa år fort vi Använt den Varje sommar!
Tack vare koklådan räckte en 2 kilo gasoltub i 6 veckor i Grekland
Där vi använde gasolen tre-fyra gånger per dag.


Inga kommentarer: