16 april 2010

SNÖBORSTE ELLER SANDBORSTE?!

Härom kvällen så var vi med på Motormännens träff  "Bila i Europa" på ursäkta, Bilbolaget som säljer Volvo, här i Östersund. Intressant information om framtidens miljöbilar och så information om att semestra med bil. Tro det eller ej men gissa vilka som fick komma fram och berätta om sin resa? Just det, Mellergårdhs, som inte bara nöjer sig med Europa denna gång. Helt klart så har vi fått fler reseentusiaster som kommer att läsa vår blog och det tycker vi bara är roligt.

Som pricken över i, så att säga, så hade de ett lotteri där ett av priserna var som prisutdelaren sa : "kanske inte nödvändig just nu men när vinter och snön kommer"... kan det vara bra med en snöborste. Den som vann den var David och han fick applåder när han gick fram och ja.... den kanske oxå går att använda till att sopa bort sand!
En annan orsak varför vi var med var för att bli medlemmar i Motormännen. Det kan var bra av många skäl och oxå för att vi måste ha tullhandlingar,Carne de passages,  för bilen vilket Motormännen utfärdar. En ny kartbok  över Europa inhandlades. Vi tycker att deras Europa karta är bra, har använt den vid flera resor.
Vi kommer visserligen att ha GPS men en papperskarta känns lite rejält att ta i och kan inte strejka.... isåfall är det kartläsaren som lägger av.

Inga kommentarer: