07 mars 2009

En lördag i hemmet lugna vrå..

Kan inte pasta Att jag gjort särskilt Mycket idag ... förutom hastbullar till Mannen i mitt liv! Jag är på sluttampen på en bok som handlar om Kenya på 50 till 60 talet, spännande så det förslår ... så det Har varit slalom på TV och boken som gällt idag.
Vi lever ju i Afrika Jag Tankarna rätt Ofta ... Just nu är det oxå synligt i vårt vardagsrum ... för David har Lagt ut en stor skiva på golvet som han limmar och grejar med och som ska upp på busstaket Så småningom. Alla (nästa) Våra möbler i rummet har han placerat på denna skiva som tyngder ... kan inte säga Att Møblering är den bästa med det är ju av övergående slagg .. snabbt under helgen så får det se ut så här. hmm
Vi Har varit och träffat en kille som ska gör dekaler till vår buss. Hoppas Få det klart nästa vecka. Tror det kommer Att bli riktigt bra faktiskt. Vi har tänkt Att Köra omkring med dekalerna Redan nu så kanske vi kan locka med oss Några Andra oxå!? Det är Många som reser män Ännu Har inte Några i vår omgivning nappat. Ni kanske tycker vi är galna som Redan grejar med busstaket, men vi har tänkt Att åka till Nordkap i sommar och Då ska vi försöka inviga lite av Davids finesser och testa dem. Jag kan Faktiskt Inte Göra så mycket Praktiskt Ännu Men det kommer väl min tid också. Däremot är jag rätt duktig på Att Komma med ideer .. tycker jag själv i allafall. Det oxå är jag som fixar det mesta med hemsidan.
Naha, nu ska jag Återgå till slutkapitlet på min bok.